COACHING VAN DOOREN
ONDERSTEUNING BIJ STRESS EN BURN-OUT 

 OVER MIJ

Het gaat eigenlijk echt om jou. Het is dus belangrijk dat je een coach zoekt die past bij wat je nodig hebt. Of ik je in jouw proces kan begeleiden, kunnen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken. Als coach wordt ik ervaren als een rustig, open en warm persoon. Een goede luisteraar, respectvol, intuïtief, humor, en met een praktische instelling. Van nature heb ik een oprechte interesse in de ander en het verhaal dat bij diegene hoort. In 2001 heb ik voor het eerst echt geleerd wat coaching kan betekenen en volgde ik mijn eerste opleiding bij de associatie voor coaching. Sindsdien staat het begeleiden, trainen en coachen van mensen centraal in mijn werk.
Als coach vind ik professionaliteit en bijscholing belangrijk. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en lid van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council ) als beroepscoach. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de NOBCO die een klachtenreglement heeft waar cliënten een beroep op kunnen doen.
Ik ben erkend coach door de STIR (Kamer voor Coaching, een keurmerk voor professioneel begeleiden).
Ik ben aangesloten en geverifieerd door Coachfinder ( een initiatief door psychologiemagazine).
Door de jaren heen heb ik verschillende coachtrainingen/ opleidingen gevolgd waaronder de opleiding Professioneel Coach van ICM opleidingen en trainingen. Deze opleiding is door de NOBCO geaccrediteerd en heeft het EQA (European Quality Award) keurmerk op practioner niveau en is door de STIR erkend als opleiding voor coaches. Ook heb ik de opleiding Stress en Burn-out begeleiding afgerond (ICM Opleidingen en Trainingen). Voor meer informatie over mijn werkervaring en opleiding kunt u mijn LinkedIn profiel raadplegen. Of lees de ervaringen via onderstaande knop. 

Naar ervaringen
Naar contact