COACHING VAN DOOREN
ONDERSTEUNING BIJ STRESS EN BURN-OUT 

(deze tekening hoort bij het blog "Een goede coach houdt je een spiegel voor.")

Ervaringen 

"Na het eerste gesprek voelde ik me al meteen opgelucht. Ook mijn thuisfront merkte al meteen dat er iets van me afgevallen was. Fijn om je zorgen te kunnen delen. Ik heb veel geleerd en het waren prettige gesprekken. Het is de investering in tijd en geld meer dan waard".

"Marieke is heel geduldig en rustig. Ze kan zich goed in een ander verplaatsen. Ze is goed in staat om echt te luisteren en hoort ook echt wat je zegt. Ze geeft tips, maar laat je ook vooral zelf goed nadenken over hoe je van bepaalde situaties minder last kan hebben en er beter mee kan omgaan. Ze zet je tot nadenken waardoor je verder komt".


"Omdat ik vastliep door stress op mijn werk ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik heb nu meer beeld van wat mij precies stress geeft en weet beter hoe ik moet handelen als de stress me teveel wordt. Geen stress meer hebben bestaat helaas niet, maar ik kan er nu wel beter mee omgaan".


"De gesprekken waren zeer verhelderend. Ik kreeg nieuwe inzichten over mezelf en over wat ik echt belangrijk vind. Zo kwam ik erachter dat mijn werkplek niet meer goed bij mij paste. Dat was best moeilijk maar door deze inzichten kon ik wel een aantal stappen zetten. Het was prettig dat dit proces van verandering werd ondersteund, zodat ik niet terug kon vallen in oude gewoontes of in de oude situatie, maar de ondersteuning voelde om door te zetten. Inmiddels heb ik een andere werkplek gevonden die beter bij mij past."


"De gesprekken waren prettig en ik voelde me vanaf het begin al snel op mijn gemak . Ik heb vooral het gesprek over waarden als zeer waardevol ! ervaren. Ik heb 5 gesprekken gehad".


"De mogelijkheid, om digitaal hulp te krijgen, sprak mij aan. Na wat opstart problemen, waar ik goeie hulp bij kreeg, verliep het contact vriendelijk en met aandacht. Het was fijn te kunnen spuien, waardoor ik weer lucht kreeg. Doordat er meegedacht werd, begreep ik mijn situatie beter. Ik zou Marieke zeker aanraden bij anderen." 


(Deze ervaringen zijn overgenomen uit de evaluatieformulieren na afsluiting van het traject. Vanwege privacy zijn de namen weggelaten).

 

Lees meer over mij