COACHING VAN DOOREN
ONDERSTEUNING BIJ STRESS EN BURN-OUT 

"Coaching is een investering in je eigen ontwikkeling en je welzijn.
Je investeert tijd moeite en geld. Het helpt je om door een moeilijke periode heen te komen of te herstellen".


KENNISMAKINGGESPREK

Voordat we echt aan de slag gaan mag je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Om te kijken of mijn manier van coachen bij jou past en of ik degene ben die jou kan helpen met jouw coachvraag . Dit gesprek kan in de praktijk, online of telefonisch en is kosteloos.


COACHGESPREK
Een coachgesprek kan los geboekt worden en kan in de praktijk of online plaatsvinden. Maak 1 uur tot 1,5 uur ruimte in je agenda!  Het tarief per gesprek is 85 euro inclusief BTW. 


PAKKET VAN 5 COACHGESPREKKEN

Je neemt 5 gesprekken af van 1-1,5 uur in één keer af. De prijs voor dit pakket is 399 euro inclusief BTW.  Binnen een jaar kan je deze gesprekken inplannen.


PAKKET VAN 10 GESPREKKEN 

Je neemt 10 gesprekken in één keer af. Je hebt een jaar de tijd om deze gesprekken in te plannen. De prijs voor dit pakket is 779 inclusief BTW.Informeer naar de prijzen voor werkgevers of vraag een offerte aan. *Als je werkt is het gangbaar dat je werkgever deels kan bijdragen in de kosten van coaching of deze volledig betaald. Informeer naar het tarief voor werkgevers.        

*Soms worden de kosten vergoed via de ziektekostenverzekering of PGB (persoonsgebonden budget) of worden deze opgevoerd als bijzondere ziektekosten bij de jaaropgave inkomstenbelasting.